Wonderland Restaurant on Royal Caribbean

Hejsan,

Att gå ut och äta är både mysigt, lyxigt, och romantiskt tycker jag, såklart beroende på vem man är med….. För en vecka sen kom vi hem från Royal Caribbean och världens största fartyg Harmony of The Seas. Har ni någon gång varit på ett större kryssningsfartyg?

Hur som, ena kvällen så hade vi ett bord bokat i en av restaurangerna som heter Wonderland. Jag visste inte speciellt mycket om restaurangen men namnet gjorde mig såklart nyfiken och det blev en kväll jag sent kommer att glömma. När man kommer innanför DÖRREN som faktiskt bara står mitt i rummet helt i guld så kändes det som att man kom in i en magisk sagovärld. Vi blev visade till vårt bord och jag fick en blank meny som liknade en tavla. Efter bara en kort stund så fick jag en pensel och en liten skål med genomskinlig vätska. Hovmästaren berättade att med hjälp av penseln och den magiska vätskan så kunde vi måla fram kvällen meny…. VA, på allvar tänkte jag och tog upp penseln fort som bara den och började måla….. Mycket riktigt så kom menyn fram och sen började alla kvällen festligheter. Till förrätt blev det rykande ägg med smak av knaprig vitlök. Till varmrätt så tog vi in lite olika från menyn och dela med alla. Det blev fisk som var ångkokt i en påse som man klippte upp, massa olika sorters kött och till dessert blev det chokladboll som smälte när servitören hällde över varm choklad. Det var MAGSIKT gott och stämningen var verkligen förtrollande.  För er som redan bokat en resa med Royal Caribbean så är det ett måste att besöka Wonderland! =)

promo290703227Skärmavbild 2016-10-29 kl. 17.02.33IMG_0050-825x510img_45311Wonderlandthumbnail_IMG_3315thumbnail_IMG_6758

Dom söta syskonen Jessica & Angelica <3

Write a comment