Vikten av att resa med ”rätt” sällskap!

Hej alla,

Sitter och går igenom alla bilder från kryssningen och kom på mig själv med att sitta och småle. Det var så jäkla kul att åka på kryssning och det som förgyllde hela resan var alla de som vi åkte tillsammans med. Jag och John kände ingen av de andra som åkte med så vi hade i princip noll koll på hur de var som personer. Vi träffade upp de svenska tjejerna på flygplatsen ute på Arlanda och jag fick en superbra bild utav alla direkt. Rosita var vår kontaktperson från Royal Caribbean och hon hade verkligen lyckats med att få till ett bra gäng och blandning av bloggare/profiler. Det är väldigt viktigt när man åker på en sådan här resa att sällskapet är ”rätt”…… Med det menar jag att man har kul tillsammans och tycker om att hitta på saker ihop. Det var inga divalater eller någon som var otrevlig eller jobbig. Vi skrattade 24/7 och jag tror verkligen att några av de som åkte kommer jag hålla en nära kontakt med framöver =)

Lite bilder från båten Royal Caribbean  och på vårt ressällskap!

Här ser ni John som stolt visar upp sin nya väska han köpt under dagen. Snygga Angelica tar snabbt fram kameran för att fotografera…….

14681626_10154619477483718_72216831931661680_n

Här ser ni alla bloggare som glatt ler mot kameran tillsammans med Gus som var vår kapten. Julia skulle passa perfekt som kapten Frue men då måste hon först hitta en kapten för Gus var upptagen med fru och barn.

14720439_10154619479008718_3935037884179566974_n

Såhär lyckliga var vi fyra efter en heldag på Capri =)

Till vänster ser ni Annika som driver bloggen resfredag.se sen är det en bild på mig som ni ser och sedan är det den andra snygga tvillingen Jessica och längst ut till höger med tungan på vift har ni min egna lilla John <3

alla

Här ser ni ALLA som vi reste med. Längst ut till vänster har ni Sölvi som är ansvarig för all PR och Marketing i Norge. Nedanför henne ser ni Rosita som har likvärdig tjänst fast i Sverige. Rosita har gett ut en bok som heter Rosita Reser som jag tycker att alla ni som reser med barn ska läsa för att få lite tips och trix från en van resenär som varit i resebranschen i ett flertal år. Bredvid Rosita sitter Lisa som driver resebloggen Livetfrandenljusasidan

Killen bredvid mig heter Christian och driver en blogg med sin fru Annette. Deras blogg handlar om interiör, mat och upplevelser. De är ett grymt team tillsammans och tar alla bilder och göra fantastiska filmer ihop.

Bloggarna

Här kommer snyggingarna Glenn och Julia…… Vilket par eller hur =) Nu är de ju så att de båda är singlar och redo att börja mingla…. Får boka in en återträff i Sthlm inom kort så man får träffa dessa härliga norrmän snart igen.

IMG_5153-2-2

Kärlek vid första ögonkastet? Jo det får man väl ändå säga att det var….. Vänskaplig kärlek till denna donna =) Jessica Lagergren

Italien 1

Strike a POSE Julia….. Well no problems at all when you are looking like 10 miljon dollars 

Julia

Vilka härliga minnen från en fantastik resa =)

//Johan

Write a comment