Här är det till och med kul att tvätta

Hej på er,

Hoppas allt är fint. Nu har jag hunnit landa här hemma i Stockholm efter den fantastiska kryssningen som jag och John gjorde tillsammans med Royal Caribbean och Harmony of The Seas.

Vi stannande till i Neapel (Italien) och tog oss sedan till hamnen som bara låg några minuter bort. Där gick sedan en mindre båt som tog oss på lite drygt 40 min till Capri. Jag visste inte något om Capri förut så det var ett blankt papper för min del som snabbt förvandlades till en tavla med många nyanser och färger. Utsikten var MAGISK!!!! Palmer, berg, små gator, massvis med designaffärer, glass stånd, champagne och bakverk utöver det vanliga. ALLT fanns på Capri och det är en romantisk plats där jag gärna skulle spendera några fler dagar.

Det är en ö med mycket liv och rörelse och folk sitter ute och äter och dricker gott =)

Vi fick en uppgift utav Annette Thorsbye som är influencer på samma portal som jag fast i Norge. Vi skulle ta massa bilder och sedan välja ut 8st av de vi tyckte var bäst sedan 8 bilder som vi gillade fast inte lika mycket. Jag tog massor av bilder och sedan när vi kom tillbaka till Harmony of The Seas så gick jag igenom allt tillsammans med John. Det var faktiskt riktigt kul och jag såg på bilderna på ett sätt som jag inte annars brukar göra.

ALLT på Capri osar FASHION och som jag redan skrivit i tidigare inlägg så var ju självaste Dolce & Gabbana på plats och plåtade för deras kommande vårkampanj.

Här kommer mina favorit bilder:

IMG_6622

Här satt vi och åt lunch, jag beställde in mozzarella till förrätt och sen blev det pasta till varmrätt….. Det var fantastisk gott och utsikten gjorde ju sitt =)

IMG_6606

Denna lilla krabat stötte jag på när John skulle plåta mig. Visst är han söt?=)

IMG_6639

Till och med fåglarna var lite extra snygga eller hur? Här bråkar de för fullt över lite mat skulle jag tro…. Värsta nacksvinget…. Måste ha gjort ont 

IMG_6576

John lyser upp med ett stort leende över utbudet av alla butiker som fanns på Capri….. Han lyckades såklart att även denna gång köpa med sig något hem. Det blev en LV väska till hans Ipad mini  

IMG_6520

Här sitter jag helt utslagen och dricker en cappuccino och njuter i fulla drag. Har precis blivit inkastad i Dolce & Gabbanas plåtning så där av ser jag lite bortkommen ut……

Havet 3

SÅÅÅ glad blev jag när jag fick vara med under fotograferingen…… Kände mig som en superstar även om det bara varade i någon min!

Havet 1

Jag fick mersmak på modellandet så John fick agera fotograf på Capri

thumbnail_FullSizeRender

Här fanns den lilla ödlan förut…. Jag ville stå där så ödlan fick snällt akta sig =) 

thumbnail_IMG_3118

Walk walk fashion baby….

Skärmavbild 2016-10-24 kl. 17.08.06

Ursäkta dålig kvalité på denna bild (tagen med mob) men var tvungen att lägga upp den i alla fall. Till och med att hänga tvätt måste vara kul om man bor på Capri. Tänk dig själv att vakna upp på morgon med citronträd utanför din balkong och havet som utsikt…..Kan det bli bättre??? I don´t think so

IMG_6664

Lyckades fånga den ena tvillingens  (Jessica Lagergren) vackra fötter på bild efter en hel dags rundtur. Trots blödande sår och skoskav så gav hon inte upp. En riktigt KÄMPE!!! Men hon har ju en tatuering på foten där det står Carpe Diem vilket hon verkligen levde upp till =)

//Johan

I samarbete med Royal Caribbean

Write a comment