Jag är 34år och Dolce & Gabbana modell!

Godmorgon,

Ställde klockan på 08.00 i morse för jag har en lång To Do List som behöver göras nu när man varit borta i några dagar. Som jag skrev här på bloggen igår så har jag och John varit på kryssning i medelhavet med världens största fartyg Royal Caribbean, Harmony of The Seas. En av dagarna så stannade vi till i Italien och tog en båt ut till Capri som är en av de vackraste platserna jag besökt. Hela staden osade fashion, och när vi väl kom upp för berget så kom vi till ett litet torg där självaste Dolce & Gabbana hade en stor fashion plåtning med bland annat toppmodellen Zendaya som har över 33 miljoner följare på Instagram. Som många av er säkert känner till så älskar jag mode och modellvärlden så att få komma rakt in i en plåtning med ett av världens bästa crew var helt AMAZING. Efter några minuter så såg Dominico Dolce  (Alltså självaste Dolce him self)….. den rakade mannen med svarta glasögon på bilderna….. Han såg mig och kallade in mig för att delta i Dolce & Gabbanas vår kampanj. Jag förstod inte riktigt vad som hände men sprang typ fram och ställde mig bland toppmodellerna och poserade glatt framför alla kameramän som plåtade och filmade helt hysteriskt. Jag fick signa ett avtal att de har rätt att använda materialet i deras kommande vårkampanj om de väljer att ta med mig vill säga….. Hur som helst så är det ett minne för livet och nu kan jag stolt säga att jag agerat modell för Dolce & Gabbana =) =)

Efter plåtningen så strosade vi runt på Capri och njöt av hur vackert det var. Här kommer några bilder från plåtningen.

//Johan

Skärmavbild 2016-10-24 kl. 10.32.18Skärmavbild 2016-10-24 kl. 10.32.55Skärmavbild 2016-10-24 kl. 10.33.31Skärmavbild 2016-10-24 kl. 10.34.31DolceDolce3Dolce4Dolce5Dolce6DolceGabbanaHavet 3

Write a comment