Beundrar alla mammor och pappor! 

Godmorgon, vaknade nyss och gick upp direkt för att förbereda ett bad. Är supertrött men det är bara att vakna till liv. Jag beundrar verkligen alla mammor och pappor som måste gå upp tidigt för att laga frukost till sina barn och sedan åka och lämna på dagis. Efter man lämnat på dagis så ska man till sitt egna jobb och prestera för att få behålla jobbet. Efter en heldag på jobbet är man helt slut men då ska man hämta på dagis, åka hem och laga middag, hjälpa till med eventuella läxor etc…. Det är ett heltidsjobb att vara förälder och det kan inte bli mycket tid man får över till sig själv. En stor eloge till alla mammor och pappor där ute som gör ett fantastiskt jobb. En vacker dag kanske jag blir pappa men det får dröja ett tag….. Ha en fin dag alla.

/Johan 

   
   

Write a comment