Våga drömma stort!

Redan som liten har jag haft stora drömmar och ingenting har kunnat stoppa mig från att kämpa för att komma dit. Det finns ingen person som kan säga att du inte är bra nog eller att du inte duger. Man måste våga drömma stort för annars är det ju inget att sträva efter? Att ha klara mål i livet underlättar för att komma dit man vill. Jag sätter upp delmål som jag strävar efter och när jag nått mitt första delmål så går jag vidare till nästa. Det behöver inte vara stora saker som att jag ska bli chef på ett stort företag eller att man ska tjäna 2 miljoner om året. För mig handlar det om små delmål men även ett större slutmål. Det kan vara allt ifrån att hälsa på familjen mer, spendera mer tid med vänner, sambo. Listan kan göras lång. Det viktigaste för mig är att jag får ut så mycket som möjligt i livet som är ganska kort. Jag vill resa, jobba med det jag älskar, spendera tid med min familj, vänner och min sambo John…… 2016 har precis börjat och jag ser ljust på detta året. Har massa roliga projekt och resor framför mig. Våga tänka stort så ska du se att du kommer komma dit du önskar!

/Johan

SMILE

1 kommentar

  1. Helt rätt. Utan drömmar kommer man inte framåt

Write a comment