VOGUE Italia!

I september 2015 var jag på stan med Maud som äger Global Model Scouting. Vi satt på Stureplan och drack en kaffe och njöt av det sköna sensommarvädret. Jag ser en kille med en helt otrolig look och jag tittar på Maud som även hon sett honom. Både jag & Maud springer efter killen som stannar upp lite frågandes och undrar vad vi vill…. Vi ställer några snabba frågor och får sen hans mammas nummer eftersom Ville som han heter endast var 15år. Bara 1 vecka senare träffar vi Ville och hans mamma på vårt kontor för att prata närmare om modellyrket samt att min kollega Lisa tog några snabba bilder för att se hur han ”fastnade” på bild. Vi alla på GMS älskade Villes personlighet och hans mamma var helt underbar. Vi bestämde oss för att jobba tillsammans och vi publicerade Ville i våra kanaler, Instagram, Facebook samt vår hemsida. Det tog knappt en dag innan några av världens främsta agenturer hörde av sig och ville representera honom. Vi valde en agentur som låg relativt nära, Diva Models i Danmark. Villes första modelljobb publicerades idag och det är för Italienska VOGUE. Det kan inte bli större än såhär och detta är alltså hans första modelljobb och JAG var med och hittade honom på stan. Riktigt kul och man är mäkta stolt. I morgon flyger Ville till London för att gå visningar för några av de största designerna som finns. Att Ville satt ribban högt är helt klart!

Vill du prova på att bli modell, har du vad som krävs? ansök helt kostnadsfritt på Globalmodelscoutting.com

Photographer: Steven Meisel
Stylist: Olivier Rizzo
Make up: Pay McGrath
Hair: Guido Palau

Ville

2 kommentarer

Write a comment