Sol eller skidsemester?

Jag har alltid uppskattat sol semestrar under min uppväxt. Mamma & pappa åker inte skidor så det har aldrig blivit av att vi åkt på en vinter semester. Det var först när jag träffade John som jag fick upp ögonen för skidåkning. Förra vintern så tog vi bilen till Stöten till Johns föräldrars vinterhus. Vi drog dit ett gäng och köpte liftkort och jag fick låna skidutrustning på plats. Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att stå på ett par skidor utan att typ bryta benen. John hade hyrt en privatlärare till mig så jag skulle lära mig från grunden. Efter bara 30 min så kastade jag mig ut i backarna och kände mig lite som Bambi på hal is men jag klara mig fint=). Det var så himla kul att vi nu kommer göra en favorit i repris. Jag, John, Martin, Dino, Peter och Gullan(Robert) kommer fira nyår i Stöten och åka skidor hela dagarna. Längtar såååå tills det bli December. Vad föredrar ni, sol eller skidsemestrar?

I love the sun and during the holidays my family always visit a ”summer city”. Mom and dad don´t ski so we never go for winter holidays. It was first when I met John I got in contact with skiing. Last year we went to Stöten where Johns parent have a winter house. I thought I would break both of my legs and I felt like Bambi when I stod there ready to take off. But I did great and this winter we will visit Stöten again. Me, John, Martin, Dino, Peter, and Robert will celebrate New Year together and I´m soooo looking forward to this holiday. What do you guys prefer, sun or winter holidays?

/ Johan

5c9952a9-fb0a-4103-b8c9-1384113a50a4Skärmavbild 2015-11-05 kl. 09.43.40

Write a comment