Backstage video av vår vackra modell Johanna Herrstedt!

Jag bara älskar videon som vi på Global Model Scouting har gjort på Johanna Herrstedt från BLOG FACES. Det är min kollega Lisa som filmat och klippt ihop videon. Om du själv är intresserad av modellyrket så signa upp på vår sida HÄR. Vi är den enda modellagenturen i Europa för social media stars vilket känns riktigt spännande och banbrytande!

I just love this backstage video of Johanna Herrstedt from BLOG FACES. It´s my colleague Lisa Who made it! Check out the video below and if you would like to be a part of Global Model Scouting please register for free HERE. We are the only modelagency in Europe for social media starts and that is so inspring and exiting =)

/ Johan <3

Photo: Anton Östlund
Filmed and edited: Lisa Liljenberg

 

1 kommentar

  1. Just a smiling visitor here to share the love (:, btw great style .

Write a comment