Är du ett företag som behöver synlighet ?

Nu finns BLOG FACES. En modell med stora sociala kanaler så ditt företag når ut direkt till en trogen målgrupp. Våra modeller ”BLOG FACES” når ut till över 4 miljoner människor via sina sociala kanaler. Här är ett lite urval på några av de modeller som du nu kan boka direkt via Global Model Scouting.

BLOG FACES, a new type of model with big social channels so your company get the best exposure as possible. Our BLOG FACES reach out to over 4 miljon people through their social channels. Here are a few of the models Global Model Scouting represents.

For booking: john@globalmodelsscouting.com

Modellerna: Elsa Fredriksson, Johanna Herrstedt, Lisa Tellbe, Caroline Roxy, Sara Montazami, Sarah Tjulander, Sindy Niklasson

Elsa FJohannaLisa TRoxysaraSarah TSkärmavbild 2015-10-01 kl. 14.01.16

/ Johan

Write a comment