Do you have what it takes to be a model ?

Som många av er redan vet så jobbar jag som marknadschef för Global Model Scouting. Vi letar ständigt efter nya modeller världen över. Vi har inga längd eller storlekskrav. Alla som är mellan 14-30 år är välkomna att registrera sig på vår hemsida, helt gratis! Vi har nu även en ny kategori som heter BLOG FACES. Det är social media influencers som vi tycker har modellpotential. Genom att boka en av våra BLOG FACES som modell så når man även ut direkt i deras sociala kanaler och en direkt målgrupp! Skulle du vilja testa på modellyrket ? Signa upp på Globalmodelscouting.com redan idag!

As many of you already know I work as Head of marketing for the company Global Model Scouting. We are always looking for new models world wide. If you are between 14-30 years old you are welcome to register for free at our site. Now we also have a new category called BLOG FACES. They are social media influencers that we think have model potential. If you book one of our BLOG FACES as a model you will reach out direct to their target group. Do you want to become a model? Sign up for free at Globalmodelscouting.com already today!

ElsaEmitazFelixJohannaSaraSofieWilliam

For bookings: John@globalmodelscouting.com

Write a comment