Raindrops keep falling on my head

När jag vaknade i morse och tittade ut genom fönstret så såg jag att regnet öste ner. Jag beslöt mig för att ta ett varmt bad. Jag fyllde vår jacuzzi och låg där i badet och drömde mig bort till en strand långt långt bort. Hösten är här och nu är det dags att ta fram andra kläder. Ibland kan det vara mysigt när det regnar, ta en filt över sig och sitta i soffan och mysa. Jag ska göra mig själv en stor latte istället och börja svara på alla mejl som inkommit.

When i woke up this morning and looked outside my window and the rain was pouring down. I filled up our jacuzzi and took a long bath and dreamed away to a beach far far away. Autumn is here and it´s time to use other clothes from now! Sometimes it can actually be cozy when you can hear the rain pouring down and you can bring a blanket over you in the sofa. I will make myself i huge latte and start to answering some mail instead!!

/ Johan x

raindrops

Write a comment